Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών House of English έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στη Λαμία!

Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών House of English έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στη Λαμία!

Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών House of English ιδρύθηκε το 2014 στη Λαμία από την Ελισάβετ Βέλιου και τον Αργύρη Τζίμα με σκοπό να φέρει την αλλαγή στην εκπαίδευση. Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών από το εξειδικευμένο προσωπικό δεν γίνεται μόνο μέσω των βιβλίων, αλλά και μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων και διαδραστικών προγραμμάτων που ενσωματώνουν τη λογοτεχνία, την τέχνη και τον πολιτισμό. Επίκεντρο αποτελεί ο μαθητής και η παροχή μιας ολιστικής εμπειρίας μάθησης, ώστε ο κάθε διδασκόμενος να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά μια ξένη γλώσσα στη ζωή του.

Στο πέμπτο έτος λειτουργίας του το κέντρο ξένων έχει περισσότερους από 200 μαθητές. Ως νέο Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert, το House of English παρέχει στους μαθητές του την ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα με τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL.