Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Εξετάσεις Αγγλικών Breadcrumb Separator Image LanguageCert Test of English (LTE) A1-C2 Speaking

LanguageCert Test of English (LTE) A1-C2 Speaking

Ένα Speaking τεστ διαθέσιμο στα επίπεδα Α1 έως και C2 του CEFR.

Όλοι οι υποψήφιοι κάνουν το ίδιο τεστ ανεξαρτήτως της γλωσσικής τους επάρκειας και λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό με βάση την απόδοσή τους, κατατάσσοντάς τους στα επίπεδα Α1 έως και C2 του CEFR. Η εξέταση είναι διαθέσιμη σε δια ζώσης (face-to-face) μορφή και online με ζωντανή τηλεπιτήρηση. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα με τον τρόπο εξέτασης, τα αποτελέσματα και τα πιστοποιητικά είναι ακριβώς τα ίδια και έχουν την ίδια αναγνώριση.

Καινοτομία στον τομέα των εξετάσεων ξένων γλωσσών
Οι
LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο), οπουδήποτε και με έκδοση αποτελεσμάτων σε μόλις 2-3 εργάσιμες ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης. Η επιτήρηση γίνεται στα αγγλικά. Οι LanguageCert Online εξετάσεις είναι ένας καινοτόμος τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που οδηγεί στην ίδια πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει μέσω εξετάσεων σε εξεταστικό κέντρο: ίδια εξέταση, ίδιο πιστοποιητικό, ίδια αναγνώριση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά
  με τη νέα αυτή μέθοδο εξετάσεων, πατήστε εδώ.

 

Ποιοι είναι οι κανόνες αξιολόγησης;

Το τεστ αξιολογεί τις δεξιότητες των υποψηφίων στην παραγωγή προφορικού λόγου (Speaking) και τις γνώσεις τους στην γραμματική και το λεξιλόγιο.

Διάρκεια Εξέτασης: 10 – 14 λεπτά

  • Διά ζώσης (Face-to-face)
  • Online εξ αποστάσεως με τηλεπιτήρηση

Το τεστ περιλαμβάνει τρία μέρη και αξιολογεί τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την ικανότητα των υποψηφίων να παράγουν μια φυσική συνομιλία παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες, ιδέες και απόψεις για μια σειρά θεμάτων.

Εξέταση

Διά ζώσης (face-to-face) & Online Εξέταση

Διάρκεια

Δομή

Speaking
(Παραγωγή Προφορικού Λόγου)

10-14 λεπτά

Τρία μέρη


Πώς βαθμολογούνται οι εξετάσεις;

Στην εξέταση LTE A1-C2 Speaking, η τελική βαθμολογία και το γλωσσικό επίπεδο ορίζονται βάσει της συνολικής επίδοσης των υποψηφίων στα τρία μέρη της εξέτασης. Η επίδοση των υποψηφίων αξιολογείται μέσω πέντε κριτηρίων αξιολόγησης. Το αθροιστικό αποτέλεσμα των βαθμών που απονέμονται σε κάθε κριτήριο κατατάσσει την επίδοση των υποψηφίων στην αγγλική γλώσσα στα επίπεδα A1 έως C2, όπως αυτά ορίζονται στο CEFR (Common European Framework of Reference). Οι υποψήφιοι λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό όπου αναγράφονται η τελική τους βαθμολογία και το γλωσσικό επίπεδο που επιτεύχθηκε. Oι υποψήφιοι που δε συγκεντρώνουν την ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία για την κατάκτηση του επιπέδου Α1, δε λαμβάνουν πιστοποίηση γλωσσικού επιπέδου.

The LTE Scaled Score

Scaled Score

CEFR Level

0 – 9

Below A1

10 – 19

A1

20 – 39

A2

40 – 59

B1

60 – 74

B2

75 – 89

C1

90 – 100

C2