Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Σχετικά με εμάς Breadcrumb Separator Image Σχετικά με την PeopleCert

Σχετικά με την PeopleCert

Η LanguageCert είναι ένας Φορέας Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert , ενός παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η PeopleCert αναπτύσσει και διαχειρίζεται παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και παρέχει εξετάσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές για λογαριασμό κρατικών φορέων, εταιρειών, επαγγελματικών ενώσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και άλλων φορέων πιστοποίησης.

Η PeopleCert παρέχει προγράμματα πιστοποίησης για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών, όπως είναι το ίδρυμα ECDL, η AXELOS (μια κοινοπραξία μεταξύ του Υπουργικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Capita plc για το χαρτοφυλάκιο Global Best Practice, συμπεριλαμβανομένων των ITIL® και PRINCE2®), το Cursos Internacionales του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα (Universidad de Salamanca)(LanguageCert USAL esPro) και άλλα.

Η PeopleCert έχει αναπτύξει επίσης τις δικές της πιστοποιήσεις για επαγγελματικά πρότυπα συστημάτων διαχείρισης (συμπεριλαμβανομένων των ISO 9001, ISO 20000 και ISO 27000), πιστοποιήσεις προσβασιμότητας για τη βιομηχανία φιλοξενίας και πιστοποιήσεις επαγγελματιών εκτιμητών [αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών (TEGoVA)].

Για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των πιστοποιήσεων, η PeopleCert διαθέτει:

 • Ένα αξιόπιστο σύστημα και εφαρμογές που επιτρέπουν την αποτελεσματική ανάπτυξη και επικύρωση της εγκυρότητας των εξετάσεων
 • Καινοτόμες λύσεις διεξαγωγής εξετάσεων που εξασφαλίζουν μια ασφαλή διαδικασία σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της εξέτασης, την εγγραφή στην εξέταση, τη διεξαγωγή της αλλά και την έκδοση των πιστοποιητικών
 • Μια σειρά από online υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων διαδικτυακής επιτήρησης, διαδικτυακής εγγραφής και πληρωμής για τις εξετάσεις, ηλεκτρονικών πιστοποιητικών και εξακρίβωσης της αυθεντικότητας των πιστοποιητικών online, που εξασφαλίζουν την άνετη και φιλική προς τον υποψήφιο εμπειρία εξετάσεων

Σήμερα, οι πιστοποιήσεις της PeopleCert διατίθενται παγκοσμίως, μέσω ενός ευρέος δικτύου οργανισμών κατάρτισης, εταιρειών και εξεταστικών κέντρων.

Κύρια χαρακτηριστικά της PeopleCert:

 • Εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες
 • Πάνω από 10.000 εξεταστικά κέντρα παγκοσμίως
 • Δίκτυο 8.000 ειδικών θεματικών αντικειμένων, επιστημονικών συνεργατών, επιτηρητών και διορθωτών
 • Εξετάσεις σε έντυπη μορφή ή μέσω υπολογιστή σε 25 γλώσσες
 • Βραβευμένο σύστημα τηλεπιτήρησης (Online Proctoring) (έχει λάβει τη διάκριση Innovation Award στα βραβεία Business IT Excellence Awards)
 • Βραβευμένο σύστημα Instant Scan & Mark (άμεση σάρωση και βαθμολόγηση) (έχει λάβει τη διάκριση ICT Solutions for Professionals Silver Award στα βραβεία Business IT Excellence Awards)
 • Πολύγλωσση και δωρεάν υποστήριξη πελατών 24/7/365 μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και chat
 • Μέλος τουAssociation of Test Publishers (ATP)
 • Μέλος τουEuropean Group of Valuers’ Association (TEGoVA)

Τα ITIL® / PRINCE2® / MSP® / M_o_R® / P3O® / MoV® / MoP® είναι σήματα κατατεθέντα της AXELOS Limited. Τα PRINCE2 Agile™ and RESILIA™ είναι εμπορικά σήματα της AXELOS Limited.