Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Η AlFaisal International Academy έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

Η AlFaisal International Academy έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

Η ακαδημία AlFaisal International Academy ιδρύθηκε το 2001 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Διαθέτει τρία κέντρα κατάρτισης - ένα για άνδρες και δύο για γυναίκες - που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε περίπου 6.000 σπουδαστές τον χρόνο. Οι έμπειροι εκπαιδευτές της AlFaisal αναπτύσσουν επίσης διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των σπουδαστών που προέρχονται από τον Δημόσιο και τον Βιομηχανικό τομέα, αλλά και τον χώρο της Άμυνας. Το 2015, σχεδόν 8.000 από τα άτομα αυτά διδάχτηκαν τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα στον χώρο εργασίας τους. Σήμερα, η ακαδημία αποφάσισε να αναβαθμίσει το κύρος της με την πιστοποίησή της ως εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο LanguageCert.

Από το 2009, η AlFaisal είναι θυγατρική του ομίλου Arabian Education and Training Group, η οποία έχει καταβεβλημένο κεφάλαιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο όμιλος διαθέτει επτά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένου ενός εκδοτικού οίκου, και επιχειρήσεις ιδιωτικών σχολών, εκπαίδευσης σε θέματα διοίκησης, επαγγελματικής εκπαίδευσης, εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, εύρεσης εργασίας, καθώς και την Alfaisal International Academy.