Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το κέντρο Brezinka jazykova skola / e-jazyky / zkousky nanecisto έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert

Το κέντρο Brezinka jazykova skola / e-jazyky / zkousky nanecisto έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert

Το Brezinka jazykova skola / e-jazyky / zkousky nanecisto είναι ένα νέο Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Πράγα της Τσεχίας. Το προσωπικό του κέντρου είναι υπερήφανο που μπορούνε να προσφέρουν τις πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL στην τσεχική αγορά. Το πρόγραμμα «Zkoušky Nanečisto» του κέντρου ασχολείται αποκλειστικά με την προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις εισόδου σε σχολές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το κέντρο έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει στους σπουδαστές του μια νέα ευκαιρία να περάσουν με επιτυχία όχι μόνο τις εξετάσεις προσομοίωσης, αλλά και τις εξετάσεις LanguageCert που αξιολογούν τις πραγματικές ικανότητες επικοινωνίας. Οι εξετάσεις LanguageCert προσφέρονται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πελάτες του κέντρου.

Η αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert από το υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και η εισαγωγή στον νέο κατάλογο του MŠMT «MATURITA» έχει ήδη ξεκινήσει κατά το τρέχον έτος. Οι εξετάσεις LanguageCert μπορούν να αντικαταστήσουν το «προαιρετικό μέρος» των τελικών εξετάσεων (Maturita) στα αγγλικά.