Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το κέντρο Business Academy Neveklov έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert

Το κέντρο Business Academy Neveklov έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert

Το κέντρο Business Academy Neveklov, το οποίο ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στην Κεντρική Βοημία της Τσεχίας, είναι μια σχολή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύεται στα οικονομικά και στη λογιστική με έμφαση στην πληροφορική, τις ξένες γλώσσες και την αθλητική διοίκηση. Πρόσφατα έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert. Παράλληλα με την προετοιμασία των σπουδαστών για διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους στην οικονομία της αγοράς, η διδακτική προσπάθεια στοχεύει εξίσου στην εκμάθηση ξένων γλωσσών (αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και γαλλικά).

Το Business Academy Neveklov ήταν συνεργαζόμενο κέντρο του City&Guilds IESOL και ISESOL επί σειρά ετών. Σήμερα προσφέρει στους σπουδαστές της την ευκαιρία να προετοιμαστούν και να συμμετάσχουν επιτυχώς σε εξετάσεις για την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα, όπως στις εξετάσεις Zertifikat Deutsch και ÖSD, αλλά και άλλες. Ως εκ τούτου, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο επίπεδο διαχείρισης εξετάσεων και διαθέτει πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στις εξετάσεις ESOL, καθώς και σε εξετάσεις προσομοίωσης που ετοιμάζει κάθε χρόνο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εξετάσεις LanguageCert έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την αξιολόγηση των πραγματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας, το Business Academy Neveklov θα προσφέρει τις εξετάσεις αυτές όχι μόνο στους σπουδαστές της, αλλά και στο ευρύ κοινό στην περιοχή της Κεντρικής Βοημίας.

Η αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert από το υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και η εισαγωγή στον νέο κατάλογο του MŠMT «MATURITA» έχει ήδη ξεκινήσει κατά το τρέχον έτος.

Οι εξετάσεις LanguageCert μπορούν να αντικαταστήσουν το «προαιρετικό μέρος» των τελικών εξετάσεων (Maturita) στα αγγλικά.