Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Gymnázium Na Pražačce έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Πράγα

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Gymnázium Na Pražačce έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Πράγα

To Gymnázium Na Pražačce, εκπαιδευτικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με παράδοση άνω των 50 ετών, έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert. Το κέντρο παρέχει πιστοποιήσεις γλωσσικών δεξιοτήτων σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς, με ειδίκευση στους τομείς των ξένων γλωσσών και των καλών τεχνών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας εξετάσεις γλωσσομάθειας, εφαρμόζοντας τις προηγμένες τεχνολογίες της PeopleCert και έχει ως στόχο να παρέχει τις εξετάσεις LanguageCert όχι μόνο στους σπουδαστές του, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Η αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και η εισαγωγή στον νέο κατάλογο του MŠMT «MATURITA» έχει ήδη ξεκινήσει κατά το τρέχον έτος. Οι εξετάσεις LanguageCert μπορούν να αντικαταστήσουν το «προαιρετικό μέρος» των τελικών εξετάσεων (Maturita) στα αγγλικά.