Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image H LanguageCert και το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TÖMER ανακοινώνουν την συνεργασία τους

H LanguageCert και το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TÖMER ανακοινώνουν την συνεργασία τους

H LanguageCert και το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TÖMER
ανακοινώνουν την συνεργασία τους

 Η LanguageCert, οργανισμός πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, μέλος του ομίλου PeopleCert, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Άγκυρας, Ankara University TÖMER, προσφέρουν εξετάσεις πιστοποίησης τουρκικής γλώσσας παγκοσμίως!

Οι εξετάσεις της τουρκικής γλώσσας, με ονομασία LanguageCert AÜ TÖMER TürkYet αναπτύσσονται από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TÖMER, και πραγματοποιούνται παγκοσμίως από την LanguageCert μέσω της online πλατφόρμας της PeopleCert.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί σημαντική εξέλιξη στον τομέα της αξιολόγησης των δεξιοτήτων στα Τουρκικά, καθώς συνδυάζει την εξειδίκευση του Πανεπιστημίου της Άγκυρας TÖMER, ηγετικού φορέα στη διδασκαλία και αξιολόγηση των Τουρκικών ως ξένης γλώσσας, με την απαράμιλλη τεχνογνωσία και εμπειρία της LanguageCert στην αξιολόγηση και πιστοποίηση γλωσσών, καθώς και την παγκόσμια εμβέλειά της.

Οι νέες εξετάσεις Τουρκικών LanguageCert AÜ TÖMER TürkYet αξιολογούν τις γλωσσικές δεξιότητες των υποψηφίων, οι οποίοι χρειάζονται να αποδείξουν τις γνώσεις τους, να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε περιβάλλον όπου η γλώσσα επικοινωνίας είναι τα Τουρκικά. Οι εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, και αντιστοιχούν στα  επίπεδα Α1 έως Γ2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες (CEFR).

Σε κάθε επίπεδο διατίθενται ξεχωριστές γραπτές και προφορικές εξετάσεις, βάσει των οποίων αξιολογούνται και οι τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες. Οι υποψήφιοι μπορούν να δώσουν τις γραπτές και τις προφορικές εξετάσεις μαζί ή ανεξάρτητα την μία από την άλλη. Οι δύο εξετάσεις οδηγούν στα αντίστοιχα πιστοποιητικά, ενώ στα επίπεδα Γ1 και Γ2, οι υποψήφιοι που έχουν επιτύχει και στις δύο εξετάσεις, λαμβάνουν και το αντίστοιχο δίπλωμα.

Εξετάσεις πραγματοποιούνται συχνά σε Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα “on demand”, κατόπιν αιτήματος από τα κέντρα, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Για να μάθετε περισσότερα για το LanguageCert AÜ TÖMER TürkYet κάντε κλικ εδώ.