Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Η LanguageCert συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Fischer στη Ρουμανία

Η LanguageCert συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Fischer στη Ρουμανία

Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την παρουσίαση της πιστοποίησης LanguageCert στη Ρουμανία, η οποία θα γίνει για πρώτη φορά στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Fischer για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Rin Grand Hotel στο Βουκουρέστι.

Το LanguageCert είναι μια ολοκληρωμένη σειρά εξετάσεων της αγγλικής γλώσσας (επίπεδα A1 έως C2 του CEFR), εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις εξετάσεις αγγλομάθειας. Έχουν αναπτυχθεί και διεξάγονται από την PeopleCert, έναν κορυφαίο διεθνή φορέα πιστοποίησης, και συνδυάζουν την εμπειρία στις πιστοποιήσεις αγγλικής γλώσσας με πρωτοποριακές τεχνολογίες αξιολόγησης.

Η LanguageCert συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Fischer γιορτάζοντας τη 10η επέτειο της διοργάνωσης με την πραγματοποίηση κλήρωσης στο τέλος των εκδηλώσεων. Είκοσι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωρεάν συμμετοχή στα παρακάτω τρία webinar επαγγελματικής ανέλιξης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου:

  • Developing writing skills (Ανάπτυξη δεξιοτήτων γραπτού λόγου)
  • Developing speaking skills (Ανάπτυξη δεξιοτήτων προφορικού λόγου)
  • Exam Preparation: Principles and Techniques (Προετοιμασία εξετάσεων: Βασικές Αρχές και Τεχνικές)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της LanguageCert στη Ρουμανία.