Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας

Αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας

Οι πιστοποιήσεις LanguageCert είναι αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και περιλαμβάνονται στον νέο κατάλογο MŠMT «MATURITA».

Οι εξετάσεις LanguageCert μπορούν να αντικαταστήσουν το ονομαζόμενο «προαιρετικό μέρος» των τελικών εξετάσεων (Maturita) στα αγγλικά.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης της LanguageCert είναι κατάλληλες για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση των γνώσεών τους στην αγγλική γλώσσα – και όλοι οι υποψήφιοι γνωρίζουν τη σημασία που έχει η πιστοποίηση των προσωπικών ικανοτήτων τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι αρκετές χιλιάδες οι μαθητές που υποβάλλονται κάθε χρόνο στις απολυτήριες σχολικές εξετάσεις, επιδίωξή μας είναι η LanguageCert να παρέχει ένα πολύτιμο εργαλείο για την περαιτέρω μόρφωση και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί οι εξετάσεις LanguageCert συγκαταλέγονται μεταξύ των δώδεκα διεθνών εξετάσεων ξένων γλωσσών που είναι αναγνωρισμένες στην Τσεχική Δημοκρατία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εξετάσεις μας θα επιτρέψουν στους υποψηφίους να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα και θα τους βοηθήσουν να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους.