Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Παρουσίαση των πιστοποιήσεων LanguageCert στο Ετήσιο Συνέδριο TESOL 2016

Παρουσίαση των πιστοποιήσεων LanguageCert στο Ετήσιο Συνέδριο TESOL 2016

Η PeopleCert θα παρουσιάσει τις νέες της LanguageCert πιστοποιήσεις στο Ετήσιο Συνέδριο & Έκθεση Αγγλικής Γλώσσας TESOL που πραγματοποιείται στη Βαλτιμόρη, στο Μέριλαντ, από Τρίτη έως Παρασκευή, 5–8 Απριλίου 2016 – Περίπτερο 703.

Κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου & Έκθεσης Αγγλικής Γλώσσας TESOL, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο είδος της παγκοσμίως, λαμβάνουν χώρα πάνω από 900 συνεδρίες με ευρεία θεματολογία και 1.500 εισηγητές που εκπροσωπούν 50 διαφορετικές χώρες. Τα θέματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εξέταση και αξιολόγηση γλωσσικών γνώσεων, την τεχνολογία στην εκμάθηση γλωσσών, τη δίγλωσση εκπαίδευση, τα εκπαιδευτικά πρότυπα, όπως και θέματα προσφύγων και μετανάστευσης. Το 2016, η Διεθνής Ένωση TESOL θα γιορτάσει επίσης την 50η επέτειό της. Η TESOL θα διοργανώσει μια αναμνηστική γιορτή και άλλες εκδηλώσεις στο συνέδριο της Βαλτιμόρης, προς τιμήν αυτής της ιστορικής περίστασης.

Η συμμετοχή της PeopleCert εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της που εστιάζει στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και της αυξανόμενης επένδυσής της στην αξιολόγηση των αγγλικών ως ξένης γλώσσας (EFL). Οι εκπρόσωποι της PeopleCert θα είναι διαθέσιμοι να παρουσιάσουν το πλήρες χαρτοφυλάκιο της LanguageCert και να δείξουν με ποιον τρόπο οι πρωτοποριακές λύσεις του οργανισμού, όπως ενδεικτικά η τηλεπιτήρηση (online proctoring) και η άμεση βαθμολόγηση, θα επιτρέψουν στην PeopleCert να διοργανώνει παγκοσμίως γλωσσικές εξετάσεις και να προσφέρει μια ανανεωμένη και καινοτόμα προσέγγιση σε υποψηφίους, εξεταστές και άλλους ενδιαφερόμενους.