Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Σχολικής Μελέτης και Πληροφορικής του Μυστακίδη Νικόλαου έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Κατερίνη!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Σχολικής Μελέτης και Πληροφορικής του Μυστακίδη Νικόλαου έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Κατερίνη!

 

Η Σχολή Πληροφορικής & Ρομποτικής του Μυστακίδη Νικόλαου ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 καλύπτοντας όλο το φάσμα της πληροφορικής εκπαίδευσης. Η σχολή σήμερα μετά από 20 χρόνια λειτουργίας κατέχει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης στους Η/Υ στην Κατερίνη και έχει δημιουργήσει ένα αναγνωρίσιμο όνομα και μια πολύ καλή φήμη, που βασίζεται κυρίως στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. 

Σήμερα, συνεχίζει αυτή την επιτυχημένη πορεία ως Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Ελλάδα στην πόλη της Κατερίνης, προσφέροντας τις πιστοποιήσεις αγγλικής γλώσσας LanguageCert International ESOL, στους μαθητές του.