Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Η LanguageCert αποκτά το υλικό και τα πνευματικά δικαιώματα για τις πιστοποιήσεις αγγλικής γλώσσας City & Guilds

Η LanguageCert αποκτά το υλικό και τα πνευματικά δικαιώματα για τις πιστοποιήσεις αγγλικής γλώσσας City & Guilds

Η LanguageCert επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των πιστοποιήσεών της, αποσκοπώντας να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο αξιολόγησης και πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας.

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

1 Σεπτεμβρίου 2015

Η LanguageCert (www.languagecert.org), ένας Οργανισμός Πιστοποίησης με αποστολή την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων, ανακοινώνει την απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων και των συναφών υλικών αξιολόγησης City & Guilds για τις πιστοποιήσεις αγγλικής γλώσσας. Η LanguageCert αναβαθμίζει τις πιστοποιήσεις προσφέροντας τις πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL, την επόμενη γενιά στις πιστοποιήσεις αγγλομάθειας.

Η LanguageCert είναι μια εμπορική επωνυμία της PeopleCert Qualifications Ltd, μιας νέας εταιρείας της PeopleCert Group (UK) που συνδυάζει την άριστη ποιότητα προϊόντων με την ασυναγώνιστη τεχνολογία εξετάσεων, την εμπειρία και την επιστημονική τεχνογνωσία της PeopleCert, ενός κορυφαίου διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης και διεξαγωγής εξετάσεων.

Το City & Guilds είναι ένας από τους παλαιότερους και πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πιστοποιήσεις English for Speakers of Other Languages (ESOL), για τις οποίες αποκτήθηκαν τα πνευματικά δικαιώματα και το σχετικό υλικό, είναι σύμφωνες με τη στρατηγική της LanguageCert για παγκόσμια ανάπτυξη, εστιάζοντας στην επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της με υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις.

«Με την απόκτηση του υλικού πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας, μετά από μια επιτυχημένη και εποικοδομητική πολυετή συνεργασία, κάνουμε το επόμενο βήμα για τη διείσδυση στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Οι βραβευμένες μας τεχνολογίες αξιολόγησης, όπως ενδεικτικά η τηλεπιτήρηση (online proctoring) και η άμεση βαθμολόγηση, θα μας επιτρέψουν να διεξάγουμε παγκοσμίως γλωσσικές εξετάσεις και να προσφέρουμε μια ανανεωμένη και καινοτόμα προσέγγιση σε υποψηφίους, εξεταστές και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.», δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@languagecert.org.

 

Σχετικά με τον Όμιλο PeopleCert

Διενεργώντας εκατομμύρια εξετάσεις σε 150 χώρες, η PeopleCert δίνει σε επαγγελματίες και μαθητές τη δυνατότητα να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Η PeopleCert προσφέρει παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπως ITIL®, PRINCE2® και άλλες. Με εξετάσεις σε 24 γλώσσες, ευέλικτα και ασφαλή συστήματα εξετάσεων, πρωτοποριακές λύσεις εξέτασης και εξυπηρέτηση πελατών σε πολλές γλώσσες24/7/365, στόχος της PeopleCert είναι να εφοδιάσει τους ανθρώπους κατάλληλα, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.