Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Η PeopleCert διοργανώνει μια επίσημη εκδήλωση με αφορμή τα νέα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα της LanguageCert στην Τσεχία

Η PeopleCert διοργανώνει μια επίσημη εκδήλωση με αφορμή τα νέα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα της LanguageCert στην Τσεχία

Η PeopleCert διοργανώνει με ιδιαίτερη χαρά μια επίσημη εκδήλωση με αφορμή τα νέα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα της LanguageCert στην Τσεχία.

Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των Εγκεκριμένων Εξεταστικών Κέντρων LanguageCert θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Δρα Γιάννη Παπαργύρη και να συζητήσουν μαζί του με εποικοδομητικό τρόπο για τις πιστοποιήσεις LanguageCert και την αναγνώρισή τους τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, θα συναντήσουν την PhDr. Andrea Krizkova, Περιφερειακή Διευθύντρια της LanguageCert για την Τσεχία, και να συζητήσουν για την αμοιβαία προσοδοφόρα συνεργασία με την PeopleCert.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2016, την τελευταία ημέρα μιας τριήμερης εκπαίδευσης για νέους και παλιούς διαχειριστές συνομιλίας (Interlocutors) στην Τσεχία, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πράγας.
Οι πιστοποιήσεις LanguageCert έχουν αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και περιλαμβάνονται στον νέο κατάλογο MŠMT «MATURITA» και στον κατάλογο των τυποποιημένων εξετάσεων ξένων γλωσσών. Πολλά τσεχικά πανεπιστήμια έχουν αναγνωρίσει τις πιστοποιήσεις LanguageCert για τις εξετάσεις εισαγωγής, διάφορες εσωτερικές εξετάσεις ή πανεπιστημιακές εργασίες.