Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Συνεργασία της PeopleCert με την AJŠ στην Τσεχία

Συνεργασία της PeopleCert με την AJŠ στην Τσεχία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της LanguageCert με την Ένωση Κέντρων Ξένων Γλωσσών της Τσεχίας (AJŠ), η οποία δημιουργήθηκε το 2015 από τη συγχώνευση των ACERT (Ένωση Πιστοποιημένων κέντρων ξένων γλωσσών) και AJŠA (Ένωση Κέντρων και Φορέων Ξένων Γλωσσών) της Τσεχίας.

Η LanguageCert, μέλος του ομίλου PeopleCert, προσφέρει εξετάσεις πιστοποίησης κατάλληλες για ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση για τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα. Η AJŠ, η οποία προωθεί τη διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών και εγγυάται την ποιότητα της εκπαίδευσης, διέπεται από τις ίδιες αρχές με την PeopleCert, όπως προσήλωση στις δεοντολογικές πρακτικές, ηθική συμπεριφορά και ποιότητα.

Η PeopleCert είναι υπερήφανη που οι πιστοποιήσεις LanguageCert έχουν αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας και περιλαμβάνονται στον νέο κατάλογο MŠMT «MATURITA» και στον κατάλογο των τυποποιημένων εξετάσεων ξένων γλωσσών. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, η AJŠ αποσκοπεί να αξιοποιήσει τη σπουδαία παρακαταθήκη των καταξιωμένων πιστοποιήσεων και να κάνει τις εξετάσεις LanguageCert διαθέσιμες στους σπουδαστές της Τσεχίας.