Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το όραμα της PeopleCert παίρνει σάρκα και οστά με την παρουσίαση των πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας LanguageCert

Το όραμα της PeopleCert παίρνει σάρκα και οστά με την παρουσίαση των πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας LanguageCert

Η PeopleCert, μέσω του δικού της Οργανισμού Πιστοποίησης PeopleCert Qualifications Ltd με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, απέκτησε όλα τα πνευματικά δικαιώματα των εξετάσεων International English Language (ESOL) από το City & Guilds, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεων που θα διεξάγονται παγκοσμίως μέσω προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και με την υποστήριξη των δικών της πρωτοποριακών και ευέλικτων συστημάτων εξέτασης και αξιολόγησης, υπό την εμπορική ονομασία LanguageCert.

Το όραμα της PeopleCert είναι να βασιστεί στις πιστοποιήσεις αγγλικής γλωσσομάθειας του City & Guilds, αξιοποιώντας παράλληλα τις μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη και διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης που διαθέτει, και σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογίες της, οι οποίες εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία των εξετάσεων, να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις LanguageCert ESOL σε όλο τον κόσμο.

Οι πρωτοβουλίες της PeopleCert που προσδίδουν αξία περιλαμβάνουν:

Περαιτέρω βελτιώσεις στο περιεχόμενο των εξετάσεων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Βραβευμένα τεχνολογικά συστήματα αξιολόγησης, όπως δυνατότητα διεξαγωγής εξετάσεων μέσω υπολογιστή, άμεση βαθμολόγηση και πολλές εφαρμογές και χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων.

Εξετάσεις με τηλεπιτήρηση (Online Proctoring) διαθέσιμες μέσω υπολογιστή ή tablet οποτεδήποτε, οπουδήποτε - μια συναρπαστική νέα εμπειρία για τους υποψηφίους στον κόσμο της πιστοποίησης αγγλομάθειας.

Ανανεωμένη και πρωτοποριακή προσέγγιση καθηγητών, υποψηφίων και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων.

«Η PeopleCert αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό τρόπους να διεισδύσει στην παγκόσμια αγορά της πιστοποίησης γλωσσομάθειας και να προσφέρει νέους επαναστατικούς τρόπους εξέτασης και αξιολόγησης, όπως ακριβώς έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει με το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό της από άλλες πιστοποιήσεις. Με την απόκτηση του υλικού πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας του City & Guilds, μετά από την επιτυχημένη και εποικοδομητική πολυετή συνεργασία των δύο εταιρειών, η PeopleCert κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του οράματός της και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε αυτόν τον σημαντικό γνωστικό τομέα της σύγχρονης παγκόσμιας κοινωνίας», δήλωσε ο Μάριος Μολφέτας, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της PeopleCert.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@peoplecert.org

Σχετικά με την PeopleCert

Διεξάγοντας εκατομμύρια εξετάσεις σε 200 χώρες, η PeopleCert δίνει σε επαγγελματίες και μαθητές τη δυνατότητα να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Η PeopleCert προσφέρει παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπως ITIL®, PRINCE2® και άλλες. Με εξετάσεις σε 24 γλώσσες, ευέλικτα και ασφαλή συστήματα εξετάσεων, πρωτοποριακές επιλογές εξέτασης και εξυπηρέτηση πελατών 24/7/365 σε πολλές γλώσσες, στόχος της PeopleCert είναι να εφοδιάσει τους ανθρώπους κατάλληλα ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.