Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το Speak Language Institute έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στο Ντουμπάι

Το Speak Language Institute έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στο Ντουμπάι

 

Στο Speak Language Institute, πιστεύουν σε έναν κόσμο όπου η γλώσσα δεν αποτελεί εμπόδιο, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων ανάμεσα σε διαφορετικούς πολιτισμούς, χώρες, επιχειρήσεις και ανθρώπους. Για να το επιτύχουν, έγιναν Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στο Ντουμπάι.

Αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους στο Ντουμπάι να αναπτύξουν κοινωνικούς δεσμούς με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις, προσφέροντας προγράμματα εκμάθησης αγγλικών και αραβικών τα οποία θα τους διευκολύνουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

Η ομάδα τους απαρτίζεται από προσεκτικά επιλεγμένους, έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές με μητρική γλώσσα τα αγγλικά, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι κάθε άτομο και κάθε εταιρεία έχει μοναδικές ανάγκες και χρειάζεται ένα κατάλληλα προσαρμοσμένο σε αυτές πρόγραμμα εκμάθησης.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση και η προσήλωση στην επιτυχία των σπουδαστών του κάνουν το Speak Language Institute την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες τους στην εκμάθηση γλωσσών.