Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Σχολικής Μελέτης και Πληροφορικής Fun2Learn έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στη Γλυφάδα!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Σχολικής Μελέτης και Πληροφορικής Fun2Learn έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στη Γλυφάδα!

Το Fun2Learn είναι γνωστό για την παροχή υψηλής ποιότητας μαθημάτων ξένων γλωσσών και πληροφορικής στην περιοχή της Γλυφάδας. Το σχολείο βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο, μοντέρνο και τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο, και διαθέτει έναν όμορφο και απομονωμένο κήπο.

Το φιλικό περιβάλλον, καθώς και τα καλά σχεδιασμένα μαθήματα ενθαρρύνουν την ανεξάρτητη μάθηση των μαθητών. Οι καθηγητές έχουν ως μητρική τη γλώσσα που διδάσκουν, είναι ανοιχτόμυαλοι και υιοθετούν καινοτόμες προσεγγίσεις με σκοπό τη μάθηση.

Ως Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert στην Ελλάδα, το Fun2Learn παρέχει στους μαθητές του ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και διευρύνει τις προοπτικές τους στον τομέα εύρεσης εργασίας, δίνοντας τους την ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα με τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL.