Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Οι πιστοποιήσεις LanguageCert στο 50ό συνέδριο IATEFL 2016

Οι πιστοποιήσεις LanguageCert στο 50ό συνέδριο IATEFL 2016

Η PeopleCert θα παρουσιάσει τις νέες της πιστοποιήσεις LanguageCert στο 50ό συνέδριο IATEFL 2016, το οποίο πραγματοποιείται στο Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία, από Τετάρτη έως Σάββατο, 13–16 Απριλίου 2016 – Περίπτερο 69.

Το ετήσιο διεθνές συνέδριο και έκθεση διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας IATEFL που διοργανώνεται κάθε άνοιξη είναι μία από τις κυριότερες εκδηλώσεις στο ημερολόγιο των καθηγητών της αγγλικής γλώσσας.

Το συνέδριο παρακολουθούν περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες του ELT χώρου (διδασκαλία αγγλικής γλώσσας) από 100 και πλέον χώρες και περιλαμβάνει ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περίπου 500 ομιλίες, εργαστήρια και συμπόσια, καθώς επίσης και ένα πολύ δραστήριο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων. Έτσι δίνεται μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να συναντήσουν κορυφαίους θεωρητικούς και συγγραφείς και να ανταλλάξουν ιδέες με συναδέλφους τους σε διάφορους τομείς της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας (ELT). Το φετινό συνέδριο σηματοδοτεί τα 50ά γενέθλια του θεσμού.

Η συμμετοχή της PeopleCert εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της που εστιάζει στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και της αυξανόμενης επένδυσής της στην αξιολόγηση των αγγλικών ως ξένης γλώσσας (EFL). Οι εκπρόσωποι της PeopleCert θα είναι διαθέσιμοι να παρουσιάσουν το πλήρες χαρτοφυλάκιο της LanguageCert και να δείξουν με ποιον τρόπο οι πρωτοποριακές λύσεις του οργανισμού, όπως ενδεικτικά η τηλεπιτήρηση (online proctoring) και η άμεση βαθμολόγηση, θα επιτρέψουν στην PeopleCert να διοργανώνει παγκοσμίως γλωσσικές εξετάσεις και να προσφέρει μια ανανεωμένη και καινοτόμα προσέγγιση σε υποψηφίους, εξεταστές και άλλους ενδιαφερόμενους.