Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL από τον Ofqual

Αναγνώριση των πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL από τον Ofqual

Η LanguageCert* έχει επισήμως αναγνωριστεί από το Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) ως Οργανισμό Πιστοποίησης που χορηγεί πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας αγγλικών - International ESOL (English for Speakers of Other Languages), ενώ παράλληλα οι πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL ελέγχονται από τον Ofqual στον θεματικό τομέα «Γλώσσες, λογοτεχνία και πολιτισμός των Βρετανικών Νήσων» (Languages, literature and culture of the British Isles).

Ο Ofqual είναι ένας μη υπουργικός ρυθμιστικός φορέας για τις πιστοποιήσεις, τις εξετάσεις και τις αξιολογήσεις στην Αγγλία. Ως ανεξάρτητη αρχή, ο Ofqual είναι ο μόνος πλέον αναγνωρισμένος φορέας για την αναγνώριση εξετάσεων στον κόσμο.

Η αναγνώριση από τον Ofqual σηματοδοτεί μια συναρπαστική νέα εποχή για την LanguageCert ως Οργανισμός Πιστοποίησης, με αποστολή την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων και πρωταρχικό στόχο τη χορήγηση υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεων στην παγκόσμια αγορά γλωσσομάθειας.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις εποπτευόμενες από τον Ofqual πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL:

Η λειτουργική έναρξη για τις ελεγχόμενες πιστοποιήσεις αναμένεται προς τα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2017.

Τα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα LanguageCert θα ενημερωθούν σχετικά με τις λειτουργικές διατάξεις που θα χρειαστεί να εφαρμόσουν, εάν δεν εφαρμόζονται ήδη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις για τη διεξαγωγή εξετάσεων LanguageCert International ESOL που οδηγούν στη χορήγηση των ελεγχόμενων πιστοποιήσεων.

Η καταληκτική ημερομηνία, μετά την οποία θα είναι διαθέσιμες μόνο οι ελεγχόμενες εξετάσεις, θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Στους Συνεργάτες μας, θα παρέχονται συμπληρωματικές πληροφορίες, οδηγίες και υποστήριξη, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποδοτική μετάβαση και η επιχειρηματική επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μάριος Μολφέτας

Responsible Officer & Manager, LanguageCert
Marios.Molfetas@languageCert.org

*LanguageCert είναι η εμπορική επωνυμία της PeopleCert Qualifications Ltd, εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου με αριθ. 09620926.