Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Τα νέα μας Breadcrumb Separator Image Ανακοινώσεις Breadcrumb Separator Image Ανακοίνωση της συνεργασίας της LanguageCert με το Universidad de Salamanca (Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα)

Ανακοίνωση της συνεργασίας της LanguageCert με το Universidad de Salamanca (Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα)

 


Δελτίο τύπου

Ανακοίνωση της συνεργασίας της LanguageCert με το Universidad de Salamanca (Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα)

Το Universidad de Salamanca (Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα) και η LanguageCert ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή εξετάσεων ισπανικής γλώσσας για επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Σαλαμάνκα, Ισπανία

10 Ιανουαρίου 2017

Το τμήμα Cursos Internacionales του Universidad de Salamanca συνεργάζεται με την LanguageCert για τη διεξαγωγή εξετάσεων ισπανικής γλώσσας για επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο αυτοί οργανισμοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις εξετάσεις ισπανικών BULATS (Business Language Testing Service) με τη νέα ονομασία LanguageCert USAL esPro. Οι εξετάσεις εξακολουθούν να αναπτύσσονται από το Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, διεξάγονται όμως μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διατίθεται από τη μητρική εταιρία της LanguageCert, την PeopleCert.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στον τομέα αξιολόγησης των γλωσσικών δεξιοτήτων στην ισπανική γλώσσα, καθώς συνδυάζει την εμπειρία του τμήματος Cursos Internacionales του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα, το οποίο αποτελεί κορυφαίο φορέα διδασκαλίας και αξιολόγησης των ισπανικών ως ξένης γλώσσας, με τις καινοτόμες τεχνολογίες της PeopleCert στην ανάπτυξη, τη διεξαγωγή εξετάσεων και την πιστοποίηση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία. H PeopleCert είναι μια εταιρεία καινοτομίας με εντυπωσιακό ιστορικό και εμπειρία στη διεξαγωγή γλωσσικών εξετάσεων. Αυτό το εγχείρημα θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια εδραιωμένη εξέταση ισπανικής γλώσσας, διεθνώς αναγνωρισμένη και σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα», δήλωσε ο José Miguel Sánchez Llorente, Πρόεδρος του τμήματος Cursos Internacionales του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα.

«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, η φήμη και η εμπειρία του οποίου στη διδασκαλία των ισπανικών ως ξένης γλώσσας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Είμαστε σίγουροι ότι οι τεχνολογικές μας δυνατότητες θα μας βοηθήσουν να αναμορφώσουμε τον τομέα των γλωσσικών εξετάσεων παγκοσμίως, προσφέροντας μοναδική ευελιξία στα κέντρα ξένων γλωσσών, τους υποψήφιους και τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert.

Σχετικά με το Universidad de Salamanca (Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα)

Το Universidad de Salamanca, σημείο αναφοράς στην ακαδημαϊκή κοινότητα για τη διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας παγκοσμίως, θα γιορτάσει σύντομα τη συμπλήρωση οκτακοσίων ετών από την ίδρυσή του. Ήταν το πρώτο ισπανικό πανεπιστήμιο που προσέφερε μαθήματα ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα σπουδών του στην εκμάθηση της ισπανικής ως ξένης γλώσσας το 1929. Έκτοτε συνεχίζει αδιάκοπα το ακαδημαϊκό και διδακτικό του έργο.

Το Universidad de Salamanca, μέσω του τμήματος Cursos Internacionales Universidad de Salamanca (CIUSAL), ασχολείται με όλους τους τομείς που σχετίζονται με την ισπανική ως ξένη γλώσσα: την εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών, την παραγωγή υλικών που σχετίζονται με τη μάθηση και τη διδασκαλία, και την αξιολόγηση γλωσσικών δεξιοτήτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ επίσης συνεργάζεται με φορείς για την προώθηση της ισπανικής γλώσσας και έχει αναλάβει βραβευμένες πρωτοβουλίες σχετικά με τη διάδοση του ισπανικού πολιτισμού και των αξιών του.

Το 1997, το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, μαζί με το Πανεπιστήμιο του Cambridge, την Alliance Française και το Goethe Institut, δημιούργησαν τις εξετάσεις BULATS (Business Language Testing Service), μια πολύγλωσση υπηρεσία γλωσσικών εξετάσεων για επαγγελματικούς σκοπούς, με κοινή online εξεταστική πλατφόρμα στις τέσσερις γλώσσες. Από το 2017, οι εξετάσεις ισπανικών BULATS του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα θα διεξάγονται μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που παρέχεται από τη μητρική εταιρία της LanguageCert, την PeopleCert, υπό τη νέα ονομασία LanguageCert USAL esPro.

cursosinternacionales.usal.es

Σχετικά με την LanguageCert

Η LanguageCert είναι ένας Οργανισμός Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert, ενός παγκοσμίως καταξιωμένου ομίλου στον κλάδο της πιστοποίησης, που διοργανώνει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 180 χώρες.

Η LanguageCert είναι εμπορική επωνυμία της PeopleCert Qualifications Ltd, μιας εταιρείας με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο που αναπτύσσει τις δικές της πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συνεργάζεται με καταξιωμένους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων στην παγκόσμια αγορά γλωσσομάθειας. Για τη διεξαγωγή των δικών της εξετάσεων πιστοποίησης, καθώς και για τις εξετάσεις που παρέχει με τη βοήθεια των συνεργατών της, η LanguageCert χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, καθώς και πρωτοποριακά και ευέλικτα συστήματα εξέτασης και αξιολόγησης, που έχουν αναπτυχθεί από τον όμιλο PeopleCert και που προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε εξέτασης.

Η LanguageCert επωφελείται επίσης από την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει ο όμιλος PeopleCert 24/7/365 σε κέντρα ξένων γλωσσών και υποψηφίους, παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στις βασικές της αξίες: Ποιότητα, Καινοτομία, Πάθος και Ακεραιότητα.

www.languagecert.org  | www.peoplecert.org 

 

Αρμόδιος για θέματα τύπου:
Marios Molfetas
PeopleCert
+30 210 3729034
Marios.Molfetas@languageCert.org