Γλώσσα:

LanguageCert Test of English

LanguageCert Test of English

Η νέα εξέταση που αξιολογεί τις πραγματικές γλωσσικές δεξιότητες του υποψηφίου. Αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ

Αθήνα, Ελλάδα: Η LanguageCert είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα προσθήκη στο portfolio αγγλικών εξετάσεων που διαθέτει, το LanguageCert Test of English (LTE).

Το LTE είναι ένα υψηλής ποιότητας πιστοποιητικό Αγγλικών που αξιολογεί τις δεξιότητες Listening & Reading έως και το επίπεδο C2. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για υποψηφίους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προοπτικές τους στον τομέα τις εργασίας και των σπουδών και χρειάζεται να αποδείξουν άμεσα τη γλωσσική τους επάρκεια. Πρόκειται για μία εξέταση που τοποθετεί τον υποψήφιο ανάλογα με τις γνώσεις του σε ένα από τα 6 επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Οι εξετάσεις LTE είναι διαθέσιμες μέσω των Εξεταστικών Κέντρων της LanguageCert, ενώ ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει να τις κάνει και online από το σπίτι με live τηλε- επιτήρηση, μία καινοτόμο μέθοδο απομακρυσμένης εξέτασης. Το LTE προσφέρει πιστοποιητικό σε όλους τους υποψηφίους με βάση την απόδοσή τους.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει ήδη αναγνωρίσει και εντάξει το LanguageCert Test of English στη λίστα με τα πιστοποιητικά Αγγλικών που δέχεται για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου. Το LTE είναι το δεύτερο πιστοποιητικό της LanguageCert που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, με το  LanguageCert International ESOL να βρίσκεται ήδη στη λίστα με τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Ο Μάριος Μολφέτας, Executive Director της LanguageCert αναφέρθηκε στο νέο πιστοποιητικό της οικογένειας της LanguageCert: «Αναπτύσσουμε πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου υποψηφίου, στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ανάγκη απόδειξης γλωσσικής ικανότητας στα Αγγλικά, με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι εξετάσεις LanguageCert Test of English (LTE)  διεξάγονται σε εξεταστικά κέντρα αλλά και online από το σπίτι και απαιτούν σχετικά λίγο χρόνο προετοιμασίας. Το LTE είναι η ιδανική επιλογή για υποψηφίους που θέλουν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, καθώς είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ αλλά και το Ελληνικό δημόσιο».

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις LanguageCert Test of English μπορούν να απευθυνθούν στο κοντινότερο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert ή να κλείσουν οnline εξέταση με απομακρυσμένη τηλε-επιτήρηση στο languagecert.org.

Η LanguageCert, θυγατρική εταιρία της PeopleCert, είναι ένας από τους τρεις παρόχους που έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για τη διεξαγωγή εξετάσεων αγγλικής γλώσσας για βίζα παγκοσμίως. Οι εξετάσεις της LanguageCert διεξάγονται ανά τον κόσμο μέσω των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων της.