Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Εξετάσεις Αγγλικών Breadcrumb Separator Image LanguageCert International Online Exams

LanguageCert International Online Exams

Οι Εξετάσεις που προσφέρονται μέσω της τεχνολογίας  Online με live επιτήρηση είναι:

 • LanguageCert International ESOL Written & Spoken exams B1, B2, C1, C2
 • LanguageCert Test of English (LTE) Listening & Reading A1-C2
 • LanguageCert USAL esPro Listening & Reading A1-C2

H LanguageCert προσφέρει όλες τις σύγχρονες μεθόδους εξέτασης. Διενεργούμε εξετάσεις μέσω υπολογιστή ή  με την παραδοσιακή μέθοδο με «χαρτί και μολύβι». Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν  τις εξετάσεις τους σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος. Ένας υπολογιστής, μια web κάμερα και σύνδεση στο διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζονται για να κάνουν online εξετάσεις και να πιστοποιήσουν τη γνώση τους στην αγγλική γλώσσα.

Εισάγουμε τεχνολογία αιχμής στις εξετάσεις των μαθητών σας

Οι εξετάσεις LanguageCert Online με live επιτήρηση υποστηρίζονται από την βραβευμένη τεχνολογία που έχει αναπτύξει η PeopleCert, η μητρική μας εταιρία. Δώστε στους μαθητές σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις τους από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, χρησιμοποιώντας το ασφαλές λογισμικό μας και την κάμερα του υπολογιστή τους, που επιτρέπουν την κατάλληλη εποπτεία από εκπαιδευμένους επιτηρητές μας (Online Invigilators).

Ασφαλείς και Αξιόπιστες εξετάσεις

 • Κάθε υποψήφιος ανατίθεται σε ένα online επιτηρητή, ο οποίος διασφαλίζει ότι η εξέταση γίνεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα, εξασφαλίζοντας την υψηλή αξία του πιστοποιητικού που αποκτήθηκε.
 • Οι εξετάσεις LanguageCert Οnline προσφέρουν την ίδια, υψηλής ποιότητας πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει από τις paper-based εξετάσεις: πρόκειται για την ίδια εξέταση, το ίδιο πιστοποιητικό, την ίδια αναγνώριση.

Βραβευμένη τεχνολογία

 • Χρησιμοποιούμε ασφαλές λογισμικό που έχει αναπτυχθεί με άξονα την εμπειρία του υποψηφίου, το οποίο απαιτεί μόνο υπολογιστή, web κάμερα, ακουστικά, μικρόφωνο και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό σας

 • Παρέχετε εξετάσεις ακόμη και για έναν μόνο υποψήφιο, οποιαδήποτε στιγμή
 • Επωφεληθείτε από ελάχιστο κόστος διεξαγωγής εξετάσεων και μέγιστη ευελιξία
 • Συμπληρώστε την εξ’ αποστάσεως εκμάθηση με μια λύση πιστοποίησης
 • Προσφέρετε στους υποψηφίους σας τη δυνατότητα να εντάξουν τις εξετάσεις τους μέσα το φορτωμένο πρόγραμμά τους όπως τους εξυπηρετεί
 • Λάβετε αποτελέσματα εξετάσεων σε 3 εργάσιμες ημέρες

Πως να εγγράψετε τους μαθητές σας στις εξετάσεις LanguageCert Οnline

Τα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα LanguageCert μπορούν να αγοράσουν voucher εξετάσεων για τους μαθητές τους μέσω του PASSPORT. Για να γίνετε Εγκεκριμένο Εξεταστικά Κέντρο επικοινωνήστε μαζί μας. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και οι καθηγητές μπορούν να κλείσουν εξετάσεις LanguageCert Online για τους μαθητές τους από το languagecert.org

Ελευθερία στις Εξετάσεις

Αποκτήστε πιστοποίηση οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η επιλογή μιας εξέτασης online είναι ιδανική, είτε γιατί αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε την εξέταση από το σπίτι σας, είτε γιατί θέλετε να την εντάξετε στο φορτωμένο πρόγραμμά σας και να την κάνετε από το γραφείο.

Προσαρμοσμένες στο πρόγραμμά σας
Η δυνατότητα να κάνετε την εξέτασή σας μόλις 4 ώρες μετά τον προγραμματισμό της, καθώς και η δυ-νατότητα να την επαναπρογραμματίσετε εύκολα, σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο πιο σημαντικό κομμάτι: την προετοιμασία για την εξέταση.

Πάρτε το χρόνο σας για να προετοιμαστείτε
Αισθάνεστε άγχος που θα πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας άμεσα; Οι εξετάσεις LanguageCert Online μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή εντός 365 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Ασφαλείς και αξιόπιστες
Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι επιτηρητές της PeopleCert χρησιμοποιούν ιδιόκτητο, πρωτοποριακό λο-γισμικό για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εξέτασης και να εξασφαλίσουν ότι η εμπειρία σας είναι άνετη, ασφαλής και χωρίς άγχος.

Για να κλείσετε online εξετάσεις LanguageCert International ESOL, πατήστε το ακόλουθο κουμπί

Αγορά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις online εξετάσεις LanguageCert International ESOL με τηλεπιτήρηση παρακαλώ πατήστε εδώ