Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Σχετικά με εμάς Breadcrumb Separator Image Σχετικά με την LanguageCert

Σχετικά με την LanguageCert

Η LanguageCert είναι ένας Φορέας Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η LanguageCert αναπτύσσει τις δικές της πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συνεργάζεται με καταξιωμένους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων στην παγκόσμια αγορά. Για τη διεξαγωγή των πιστοποιήσεών της, καθώς και για τις εξετάσεις που παρέχει με τη βοήθεια των συνεργατών της, η LanguageCert χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, καθώς και πρωτοποριακά και ευέλικτα συστήματα εξέτασης και αξιολόγησης, που έχουν αναπτυχθεί από τον όμιλο PeopleCert και που προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε εξέτασης. Επωφελείται επίσης από την εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών που προσφέρει ο όμιλος PeopleCert 24/7/365 σε κέντρα ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικούς και υποψηφίους.

Το όραμα, η αποστολή και οι βασικές αξίες της LanguageCert θέτουν τις βάσεις του οργανισμού και καθοδηγούν όλες τις αποφάσεις του.

  • Όραμα: να αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη γλωσσική πιστοποίηση
  • Αποστολή: να αναπτύσσει και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, που βελτιώνουν τις ζωές, την εκπαίδευση και τις προοπτικές σταδιοδρομίας των υποψηφίων ανά τον κόσμο
  • Βασικές αξίες: Ποιότητα, Καινοτομία, Ακεραιότητα, Πάθος

Η LanguageCert έχει αναγνωριστεί ως Φορέας Πιστοποίησης από τον Ofqual (The Office of Qualifications and Examinations Regulation), τον επίσημο και μη-κυβερνητικό φορέα της Βρετανίας για τις πιστοποιήσεις, τις εξετάσεις και τις αξιολογήσεις. Ως ανεξάρτητη αρχή, ο Ofqual είναι ο μόνος πλέον αξιοσέβαστος φορέας για την αναγνώριση εξετάσεων στον κόσμο. Η αναγνώριση από τον Ofqual σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την LanguageCert, ενισχύοντας το υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών και διαδικασιών που έχουν αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη και διεξαγωγή εξετάσεων, αλλά και τη χορήγηση πιστοποιητικών.

Η LanguageCert προσφέρει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας:

 

LanguageCert International ESOL

Από το 2015, η LanguageCert έχει αποκτήσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα και το σχετικό υλικό αξιολόγησης από το City & Guilds, έναν από τους παλαιότερους και πιο αναγνωρισμένους φορείς πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η LanguageCert εξελίσσει τις πιστοποιήσεις προσφέροντας πλέον τις εξετάσεις LanguageCert International ESOL (αγγλικά ως ξένη γλώσσα), που αποτελούν τη νέα γενιά πιστοποιήσεων αγγλομάθειας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας.

Οι πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL ελέγχονται από τον φορέα Ofqual στον θεματικό τομέα «Γλώσσες, λογοτεχνία και πολιτισμός των Βρετανικών Νήσων».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διεθνείς αναγνωρίσεις των πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL, κάντε κλικ εδώ.  

 

LanguageCert Young Learners ESOL

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη των νεαρών μαθητών, ηλικίας 7-12 ετών, να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες αξιολόγησης ενώ συμμετέχουν σε εξετάσεις χωρίς άγχος, η LanguageCert δημιούργησε τις πιστοποιήσεις LanguageCert Young Learners ESOL. Προσαρμοσμένες στο πνευματικό και συναισθηματικό στάδιο ανάπτυξης των μικρών παιδιών, οι συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως αφετηρία, δίνοντας στους μαθητές το κίνητρο να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην πιστοποίηση γλωσσομάθειας σε μεγαλύτερη ηλικία με τις εξετάσεις LanguageCert International ESOL.

 

LanguageCert USAL esPro

Από τον Ιανουάριο του 2017, το τμήμα Cursos Internacionales του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα (Universidad de Salamanca) και η LanguageCert ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις εξετάσεις ισπανικής γλώσσας για επαγγελματίες BULATS (Business Language Testing Service), με τη νέα ονομασία LanguageCert USAL esPro σε όλο τον κόσμο. Οι εξετάσεις εξακολουθούν να αναπτύσσονται από το Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, η διεξαγωγή τους όμως πραγματοποιείται από την LanguageCert μέσω έντυπης μορφής, αλλά και μέσω υπολογιστή.

Η LanguageCert είναι η εμπορική επωνυμία της PeopleCert Qualifications Ltd, εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου με αριθ. 09620926.