Γλώσσα:
Αρχική Breadcrumb Separator Image Συχνές Ερωτήσεις Breadcrumb Separator Image Εξετάσεις Αγγλικών Breadcrumb Separator Image Προετοιμασία για εξετάσεις

Προετοιμασία για εξετάσεις

Απαιτείται ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις LanguageCert International ESOL;

Οι υποψήφιοι δεν υποχρεούνται να κάνουν κάποια μαθήματα αγγλικών ώστε να πάρουν μέρος στις εξετάσεις LanguageCert International ESOL. Εφόσον αισθάνονται έτοιμοι και σίγουροι για τις ικανότητες τους, μπορούν να δώσουν κατευθείαν. Συνίσταται στους υποψηφίους να κάνουν κάποια μαθήματα αγγλικών, ώστε να γνωρίσουν τη δομή της εξέτασης. Όλα τα Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα LanguageCert προσφέρουν μαθήματα, προετοιμάζοντας τους υποψηφίους για τις εξετάσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο σε αυτούς Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο για να ενημερωθούν για τα μαθήματα που προσφέρονται.

Απαιτείται κάποιο ειδικό βιβλίο για την προετοιμασία για τις εξετάσεις LanguageCert International ESOL;

Οι πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL δίνουν έμφαση στις γλωσσικές δεξιότητες και αξιολογούν το επίπεδο του κάθε υποψηφίου, και όχι το αν οι υποψήφιοι είναι εξοικειωμένοι με μια συγκεκριμένη μορφή εξέτασης. Επομένως, όλα τα βιβλία για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Βιβλία με Τεστ Πρακτικής Εξάσκησης για τις εξετάσεις LanguageCert International ESOL είναι διαθέσιμα από πολλούς εκδοτικούς οίκους.

Πού μπορώ να βρω υλικό προετοιμασίας;

Για να βρείτε υλικό προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα των εξετάσεων LanguageCert International ESOL πατήστε εδώ.